Frankincense Arkiv | Energi og Velværeklinikken i Svendborg

Frankincense

Vores Frankincense kommer fra Omans nordlige område Salalah. Her vokser, som det eneste sted i verden, den specielle kvalitet af træet Boswellia Sacra.

Frankincense Boswellia har været brugt mod sygdom i mange generationer tilbage i tiden i den Arabiske kultur. Frankincense kaldes på arabisk Luban, som betyder mælk.

Den helt råhvide harpikslignende substans løber ned ad træets bark som en tyk klæbrig masse. Inden den når jorden dråbevis, er den blevet svagt gul og hård som rav.

I det lokale samfund anvender man Frankincense som røgelse i ethvert hjem for at holde hjemmet fri for bakterier. Desuden virker Frankincense meget beroligende.

Der røges med Frankincense i alle moskéer før og efter bedetid, 10 gange i døgnet. Frankincense anvendes ligeledes i alle katolske kirker.

Frankincense anvendes desuden mod forkølelse, halsbetændelse, bronkitis og astma, ligesom det kan bruges til daglig pleje i form af sæbe og parfume. Olien anvendes til huden mod akne og andre betændelsestilstande, men er ligeledes fantastisk til pleje af den modne hud.

I dag forskes der officielt i Frankincense Boswellia’s evne til at helbrede forskellige cancertyper.

– Styrker immunsystemet
– Fremmer en god søvn
– Reducere depression, angst og effektiv til at reducere stress
– Har Anti-aging egenskaber
– Fremmer oral sundhed
– Afhjælper smerter forbundet med muskler og led
– Giver lindring ved næse-og lungeproblemer

Viser alle 10 resultater