Farvel til de ømme kontorskuldre

– 30 min. forløsende massage af ryg og skuldre

Mange timer ved computeren i den samme arbejdsstilling giver ofte spændinger i skuldre, nakke og længere ned i ryggen. Massagen her er målrettet ømme kontorskuldre. Bestil tid på klinikken og få skuldrene ned på plads.

Når du siger farvel til spændingerne, siger du samtidig hej til mere energi i kroppen og et større overskud til hverdagens andre udfordringer. Blodcirkulationen og muskelbalancen øges, kredsløbet stimuleres, og du opnår større bevægelighed i muskler og led.

Efter den afslappende massage vil du måske endda føle dig som født på ny. I nogle tilfælde kræver det mere end én behandling.

BOOK DIN TID TIL MASSAGE

Køb et klippekort til velvære
Det er ikke alle, der savner spænding i hverdagen. Slet ikke hvis spændingen sætter sig i ryggen, nakken eller skuldrene. Regelmæssig massage med ca. 3-4 ugers mellemrum giver dig en endnu bedre effekt af massagen. Sådan undgår du, at spændingerne sætter sig dybt i dig. Klippekortet køber du ved din første behandling på klinikken.

Forkæl en, du holder af, med et gavekort til massage: Køb gavekort

Massage til gravide

– 50 min. velvære og afspænding for den gravide krop

Efterhånden som baby vokser i din mave, udsættes dine muskler og led for stigende belastning. Det kan medføre spændinger i ben, lænd, ryg og nakke.
Bestil tid på klinikken i Svendborg og få hjælp til at slippe for de gener, en graviditet kan medføre.

At slippe for spændinger og andre gener, giver større overskud i hverdagen – til arbejde og fysisk aktivitet. Massage øger samtidig din blodcirkulation, stimulerer dit kredsløb, og du opnår større bevægelighed i led og muskler.

Hos Energi & Velværeklinikken kan du få massage fra uge 12 og helt frem til termin. Og du kan med fordel kombinere massagen med ansigtsrefleksterapi og/eller andre behandlinger. Massage i graviditeten er ganske ufarligt for både mor og baby.

Køb et klippekort til øget velvære i din graviditet
Med regelmæssig massage gennem din graviditet får du endnu større udbytte af massagen. Klippekortet køber du ved din første behandling på klinikken og kan bestå af enten tre eller fem klip.

Forkæl en, som er gravid, med et gavekort til gravid massage: Køb gavekort

Særlig pude giver ekstra komfort
Den særlige pude har fordybninger til mave og bryst, så du ligger ekstrabehageligt, når du skal have massage.

Puden lægges oven på briksen og kan let tilpasses størrelsen på din mave.

Håndmassage i Svendborg

– 30 min. massage af travle hænder og fingre

Vi udsætter vores hænder for rigtig mange forskellige ting hver eneste dag. De er stort set altid i bevægelse, og fingrene i gang med noget.

Giv dine hænder en velfortjent pause og forkæl dem med en afslappende håndmassage. Virkningen spreder sig til krop og sind og kan lindre ømme led samt forbedre blodcirkulationen.

Håndmassage er især godt for gigtpatienter. Massagen kan også indgå i andre behandlinger hos Energi og Velværeklinikken, hvor der er fokus på at stresse af.

Effekten ved håndmassage:
  • blødgør fingerled for øget bevægefrihed
  • afspænder muskulaturen i hænderne
  • stimulerer blodcirkulationen i hænder og fingre
Forkæl en, du holder af, med et gavekort til håndmassage: Køb gavekort