ENERGI & VELVÆREKLINIKKEN TILBYDER FLERE FORSKELLIGE BEHANDLINGER, SOM ALLE FOKUSERER PÅ DIN KROPS SUNDHED OG BALANCE


 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken i Svendborg

ANSIGTS-ZONE-TERAPI


 

Ansigtszoneterapi er også kendt som avanceret zoneterapi i ansigtet.Det er en terapeutisk metode, som bearbejder årsagen til din krops organiske, fysiske og psykiske ubalancer og dysfunktioner. Det foregår ved manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet.

Læs mere her ...

BIPOLAR REFLEKS-TERAPI


 

Bipolar refleksterapi er en kombibehandling med refleksterapi i ansigtet og på fødderne. Det fremkalder indre ro i hele nervesystemet, og du befinder dig i en meditativ tilstand. Når du slapper fuldstændig af, kan du give slip på årsagen til stress og traumer.

Læs mere ...

GUA SHA & JAPANSK LIFTING


 

Naturlige ansigtsbehandlinger, der strammer ansigtet op. Behandlingerne reducerer rynker og forbedrer helt grundlæggende hudens naturlige tilstand. Helt uden brug af kemi eller indgreb.

Læs mere om Gua Sha
Læs mere om Cosmolifting

INFRARØD VARME-BEHANDLING


 

En behandling med infrarødt saunatæppe fremmer bl.a. din blodcirkulation samt aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og til et bedre stofskifte. Det er en dybdegående behandling med varmestråling.

Læs mere ...

MASSAGE


 

Energi og Velværeklinikken tilbyder forskellige former for massage:

  • Massage af gravide
  • Massage af ryg og skuldre
  • Håndmassage

Læs mere her ...

GI' EN BEHANDLING


Forkæl en, du holder af, med en skøn behandling hos Energi og Velværeklinikken. Køb et gavekort til en specifik behandling eller på et bestemt beløb.

Læs mere ...

HVILKEN BEHANDLING ER RIGTIG TIL DIG?
KONTAKT MIG FOR MERE INFO